Carmina Burana

Tickets €59.00
18-11-2017
World Forum
Aanvang: 14:00
classicalmusic
World Forum in Den Haag is één van de vijf locaties in Nederland waar het majestueuze meesterwerk 'Carmina Burana' van Carl Orff exclusief zal worden opgevoerd. Een uniek werk uit de muziekhistorie met het befaamde ‘O Fortuna’. Het ‘piece de résistance’ wordt uitgevoerd door The New Romanian Symphony Choir & The International Symphony Orchestra met solisten, o.l.v. dirigent Raymond Janssen.

Het gezelschap van 135 personen bestaat uit het orkest van de zeer begaafde en gepassioneerde musici van INSO uit Lviv en het koor van de Staatsphilharmonie Banatul uit Timisoara, dat bekend staat om hun ongeëvenaarde, prachtige zuivere klanken. Zij worden aangevuld met internationaal befaamde solisten. De mystieke en muzikale aantrekkingskracht van de Carmina Burana spreekt, eeuwen later, nog steeds vele muziekliefhebbers van alle nationaliteiten en leeftijden aan.

werk van:

Voorprogramma:  
Giuseppe Verdi (Ouverture “Nabucco”), Camille Saint-Saëns (Bacchanale), Diximus Andreï Voica (The Bridge),  Mykola Lysenko (Ouverture "Taras Bulba")
Uitvoerenden:         T
The New Romanian Choir & The International Symphony Orchestra en solisten o.l.v. dirigent Raymond Janssen

Solisten:
Mariana Bulicanu (sopraan), Iordache basilic (baritone), Valentin Roceveanu (tenor)