The Crave Beach Festival

Tickets €22.50
27-08-2017
The Hague Beach Stadium
Aanvang: 10:00
dance
Na het succes als eerste dancefestival in het Zuiderpark Den Haag, doet The Crave nu ook het The Hague Beach Stadium aan. 

Zuiderpark 
Vorige maand vond een unicum plaats in Den Haag. 4000 enthousiaste danceliefhebbers  vanuit het hele land verzamelde zich in het Zuiderpark tijdens The Crave Festival. Een uitverkochte editie waarbij de magische sfeer van het park, uitstekende muziek en leuke bezoekers resulteerde in een succes. “Dit smaakt naar meer” – aldus de organisatie District25. 

Nieuwe locatie aan de zee
Eind zomer wordt The Crave Beach Festival georganiseerd op het strand van Scheveningen. De locatie die hiervoor is uitgekozen is het The Hague Beach Stadium. Normaliter wordt het stadium hoofdzakelijk gebruikt wordt voor sportevenementen. Op 27 augustus wordt het eenmaal omgetoverd tot een dance-walhalla. 

Programma
Er wordt één groot podium gebouwd waarbij alle focus uitgaat naar de artiest. The Crave heeft wederom een spectaculair programma samengesteld met verschillende artiesten uit binnen- en buitenland. De headliner Octave One komt overgevlogen uit Detroit voor een live set. Ook de verwachtingen van Japanner DJ Nobu zijn hooggespannen, evenals de Amerikaanse Anthony Parasole en Terekke. Verder wordt het affiche aangevuld met artiesten van eigen bodem: Steve Rachmad, Deniro.