Tribute to The Cats Band

Tickets €21.00
10-06-2019
AFAS Circustheater
Aanvang: 18:15
popmusic
Op maandag 10 juni aanstaande (2e pinksterdag) speelt voor de 2e keer de immens populaire Band Tribute To The Cats Band in het AFAS Circustheater Scheveningen. Dit bijzondere en grote The Cats theaterconcert van 2019 begint om 20.15 uur!

Tribute To The Cats Band
Volendam stond tijdens de Paasdagen in het teken van de Tribute To The Cats Band. Drie keer speelden ze in een uitverkocht stadion en gelet op de wanhopige vraag naar kaartjes op Facebook, hadden ze de zaal makkelijk nog een paar keer kunnen uitverkopen. Het is vijftig jaar geleden dat de roemruchte band The Cats werd opgericht. Hele generaties groeiden op met de muziek die aan de basis zou staan van het begrip Palingsound. The Cats is onderdeel geworden van het Volendammer DNA.

In 2002 werd in Volendam een muzikaal eerbetoon gebracht aan The Cats, in de jaren 60 de grondleggers van wat later als de ‘Palingsound’ werd aangeduid.

Het bleef niet bij dit eenmalige optreden, want de wijze waarop de Tribute To The Cats Band de hits van hun legendarische dorpsgenoten nieuw leven had ingeblazen was bijna een kopie van oude Cats!