Weekoverzicht Live muziek op Scheveningen

Het live muziek weekoverzicht van Popagenda Scheveningen ligt weer voor je klaar. Veel plezier!

Live on the Beach

De succesvolle concertserie op het strand van Scheveningen, Live on the Beach, is terug. En hoe! Het weekend begint verpletterend op vrijdag 8 september met een groots concert van de meest succesvolle rockzangeres van Nederland: Anouk! Wat vindt zij zelf van Live on the Beach? “Ik ken inmiddels alle concertzalen en stadions van binnen en buiten, maar dit is voor mij wel een heel bijzondere plek. Ik heb ontzettend veel zin om samen met mijn band op het Scheveningse strand op te treden” (Bron: liveonthebeach.nl), aldus de Haagse topartiest die een thuiswedstrijd speelt. Om het Haags-Scheveningse feest compleet te maken, trapt Friends of the Family de show af en warmt Piñata het publiek op voor Anouk! Aanvang is om 17.00 uur, maar het concert is helaas al uitverkocht.

Voor de hoofdact van zaterdag 9 september zijn nog wel kaarten verkrijgbaar, onder andere in combinatie met een BBQ-arrangement bij Aloha Surf en Strandclub WIJ. Niemand minder dan Henny Vrienten, Ernst Jansz en hun kompanen geven nog maar eens een reünieconcert: Doe Maar! Maar dit keer is het anders. Zij spelen voor het eerst op het Schevenings strand en de geruchten gaan dat dit wel eens een afscheidsconcert zou kunnen zijn. Mis het dus niet. Geniet met je voeten in het van dit unieke concert! Aanvang is 15.30 (deuren open) en in het voorprogramma spelen Diggy Dex, Gers Pardoel en Splendid met Pat Smith.

De Maatschappij

Wegens succes weer terug op het podium van De Maatschappij, en wel op woensdag 6 september: Morrissey & Marshall! Deze Ierse singer-songwriters (met band) maken tijdens hun Nederlandse tour graag tijd om hun melodieuze Brit Pop en legendarische covers aan het publiek in Scheveningen-Dorp te geven!  Een tip: je mag deze show echt niet missen. Aanvang in de Keizerstraat 67 is zoals gewoonlijk om 20.30 uur.

Saturnus

Het seizoen van Saturnus is nog vers en nu al is het tijd voor de altijd goed bezochte jamsessie in deze live concertzaal van Scheveningen. Op zaterdag 9 september gaan om 20.30 uur de deuren open in de Keizerstraat 58. Neem je instrument mee en smeer je stembanden!

Lunchkamer Den Engel en Rootz at the Harbour

Op zaterdag 9 september kun je in Lunchkamer Den Engel aan de Willem de Zwijgerlaan 50 weer terecht voor de blues. Om 16.30 uur speelt het Blue Brothers Trio met als speciale gast niemand minder dan Bas Paardekoper! Ook op zaterdag 9 september, maar dan op het podium van Rootz at the harbour, Dr. Lelykade 33, kun je om 21.30 uur los op heerlijke 90’s popsongs met Vanilla Queens XL . Zondag 10 september vanaf 16.00 ga je genieten van jouw ‘Perfect Sunday in the Rootz’, met easy listening muziek van Jahja Telussa en Frederieke Kroone.

Brouwcafé De Hofnar en STeam
De vaste ‘Acoustic Live’ zaterdag op het podium van Brouwcafé De Hofnar, Dr. Lelykade 28, is er weer een om in te lijsten, met een fijn optreden van zanger-gitarist Miel on Tour. Aanvang op 9 september is 20.30 uur. Op de boulevard, bij STeam aan de Strandweg 55, kun je van vrijdag 8 tot en met zondag 10 september zoals gebruikelijk de hele avond kijken en luisteren naar live muziek van de huisband Harbour Lights.

Whoosah Beachclub

In de danceserie ‘Whoosah by Day’ ga je op zondag 10 september vanaf 12.00 uur weer los op een line-up om van te watertanden: Intergalactic Gary, Slick Chick, Epsilove, Jeans, Deirdre Direktor, Legs On Fire, Merel, Pasiphae, Pametex en Bog pakken je helemaal in vandaag! Whoosah Beachclub is te vinden aan het Zwarte Pad 66.

The Fat Mermaid

Zaterdag 9 september is het weer helemaal aan in The Fat Mermaid aan de strandweg  19. DJ’s Jan & Pie geven je geen rust met hun soul, funk, House en tropical sets! Aanvang is 19.00 uur.

Strandclub De karavaan

De DJ’s en producers Franky Rizardo, Michel de Hey en Bas Roos draaien je dol op zaterdag 9 september vanaf 20.00 uur. Waar? Strandclub De karavaan aan het Zwarte Pad 64. Niet missen!

Restaurant Tasca en Brasserie Palace

Pianist Laurence Fish zorgt op zaterdag 9 september met zijn vertolkingen van het American Songbook, licht klassiek en jazz voor een fijn avondje uit in Restaurant Tasca, Ankerstraat 2. Aanvang: 19.30 uur, reserveren is aangeraden. Ook op zaterdag 9 september, tussen 16.30 – 22.00 uur vaste prik, geniet je van jazz en pop tijdens het eten in Brasserie Palace Promenade.

Meer informatie vind je op de Facebookpagina’s en websites van Popagenda Scheveningen en de podiumlocaties zelf.